Ledige stillinger til Arkæologer

Her kan museer, der mangler arbejdskraft til større eller mindre projekter indrykke jobopslag enten til faste stillinger eller til tidsbegrænsede ansættelser. 

Skriv en tekst her

Nationalmuseet søger 2 Seniorforskere

Nationalmuseet ønsker yderligere at styrke museets tværvidenskabelige eliteforskning og formidling. Museet søger derfor 2 seniorforskere, der skal opbygge et tværfagligt forskningsmiljø, som inkluderer forskere både indenfor og udenfor museet. Konkret skal museet arbejde mod en ny stor fælles forskningssatsning, som kan være med til at forny den kulturhistoriske forskning og danne grundlag for nye former for formidling.

Kvalifikationer
Ansøgere forventes at have relevante forskningsmæssige kvalifikationer på seniorforskerniveau baseret i en af museets fagligheder, dvs. arkæologi, historie, antropologi, kulturhistorisk rettet naturvidenskab eller lignende.

Ansøgningsfrist torsdag d. 12. oktober

Læs opslaget her

Dokumentteknikere til Nationalt ID-center

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt fagligt miljø med et område, der er genstand for stor politisk interesse? Udlændinge- og Integrationsministeriet søger et antal dokumentteknikere til et nyt nationalt ID-center. 
 
Som dokumenttekniker arbejder du med ægthedsundersøgelser af dokumenter. Der anvendes diverse specialudstyr i en stor del af opgaveløsningen. Vi forestiller os, at du har en teoretisk eller teknisk videregående uddannelse på minimum bachelorniveau, eller at du allerede har erfaring fra f.eks. politiet med dokumentundersøgelser. Du kan f.eks. være konservator, arkæolog eller biolog, men en anden uddannelsesmæssig baggrund kan også være relevant. Hvis du ikke har erfaring med dokumentundersøgelser, vil du skulle gennemgå et oplæringsforløb som led i din ansættelse.

Der er 3 ledige stillinger.

Ansøgning senest d. 13. oktober kl. 12.00

Læs ansøgning her

 
Ledige stillinger

Som museum kan du gratis indrykke annoncer her på siden til kortere eller længere ansættelser, faste eller til et projekt.

Vi redigerer løbende i stillingsopslagene så husk en svarfrist. Ønsker du stillingesopslaget slettet inden da skal du skrive en mail til Foreningen af Fagarkæologer

Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net