FaF Stammtisch / Pub Chat / Stambord

Kom og vær med over zoom
Vi mødes jævnligt til at diskutere forskellige aktuelle temaer rundt omkring arkæologi.

Vi starter op med vores online-Stammtisch i oktober 2022.
Hvad er FaF Stammtisch?
FaF Stammtisch er en platform som give dig mulighed for at diskutere aktuelle temaer i og omkring arkæologi. Til FaF Stammtisch kommer du via zoom sammen med foreningens medlemmer fra hele landet til at udveksle viden, diskutere holdninger, og måske endda udvikle ideer til en fremtidig arkæologi.
Hvornår er der FaF Stammtisch?
FaF Stammtisch finder sted en gang om måneden. Hold dig opdateret her på hjemmesiden om de kommende FaF Stammtisch begivenheder!
Hvem kan deltage?
Du er velkommen til at være med, om du er studerende, nyuddannet, forsker, underviser, på pension el. lign. Du skal også være hjertelig velkommen til at deltage, hvis du ikke (endnu) er medlem af FaF.

Tilmeld dig her og vær med!
Er der et programm til FaF Stammtisch?
Enhver FaF Stammtisch står under et udvalgt tema og der er altid mulighed for at byde ind med idéer til nye tema. Du kan altså være med til at forme FaF Stammtisch og diskutere temaer, der er vigtigt for dig!

Find programmet for 2023 her
 Tilmelding

Du kan tilmelde dig de forskellige Stammtisch ved at sende en mail til FaF. Når du er tilmeldt får du en mail med link til Stammtisch-aftenen tilsendt.
Jette Rostock // 11.10.22
//

Hej alle
Vi glæder os til at se jer til Stammtisch på tirsdag d. 11.oktober kl. 19.00.
Hvis du ikke har fået et link så send en mail til FaF, så vi kan sende det til dig.
Vi ses
Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net