Skriv en tekst her

Ledige stillinger til Arkæologer

Her kan museer, der mangler arbejdskraft til større eller mindre projekter indrykke jobopslag enten til faste stillinger eller til tidsbegrænsede ansættelser. 

Der er p.t. ingen danske museer, som har opslået stillinger.
Hvis du søger job, er der flere svenske og norske stillinger, som kan ansøges.
De kan ses her på hjemmesiden under "Arkæolog Job i udlandet"
Arkæologi Vestjylland søger medarbejdere.

ArkVest står overfor en travl gravesæson og søger derfor arkæologer til at træde ind i et udgravningsteam på forskellige udgravninger i Vestjylland.

ArkVest søger 3-4 fuldtidsmedarbejdere med godt humør og arbejdsglæde til 6 måneders kontrakter med opstart i maj og juni 2021. Der er gode mulighed for forlængelse.

Vi forventer, at du har de nødvendige færdigheder til udgravningspraksis herunder de basale Mapinfo-redskaber og opmålingsrutiner. Derudover er det en fordel, hvis du har kørekort og egen bil. ArkVest - Arkæologi Vestjylland er et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Museum og Vardemuseerne, og vi har ansvaret for de arkæologiske udgravninger i de to kommuner.

Du vil indgå i et team af 16 arkæologer fordelt på afdelinger i Skjern og Varde. Ansøgninger sendes og mærkes: ”ArkVest jobopslag 2021” til: pkj@arkvest.dk

For yderligere information eller spørgsmål Kontakt leder af ArkVest, Poul Krogh Jørgensen, pkj@arkvest.dk
 
Ledige stillinger

Som museum kan du gratis indrykke annoncer her på siden til kortere eller længere ansættelser, faste eller til et projekt.

Vi redigerer løbende i stillingsopslagene så husk en svarfrist. Ønsker du stillingesopslaget slettet inden da skal du skrive en mail til Foreningen af Fagarkæologer

Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net