Ledige hænder / arkæologer

Som FaF-medlem kan du her lave en kort beskrivelse af dit uddannelsesniveau, graveerfaring og kvalifikationer.

Husk kontaktoplysninger og dit geografiske udbredelses-område.

Skriv evt. "at" i stedet for @ i din email adresse, så undgår du unødigt spam.

Ljubo Orec // 08.07.21
ljuboorec@yahoo.com //

Master i arkæologi og historie fra Kroatien søger gravearbejde og er på jagt efter nye oplevelser i Danmark inden for arkæologi. Jeg er specialiseret i middelalderen, men jeg har også erfaring med udgravninger på forhistoriske steder. Mine erfaringer er for det meste relateret til Kroatien og Bosnien-Hercegovina. Jeg har erfaring med at arbejde på en total station og et certifikat fra Autocad 2D. For mere information er du velkommen til at kontakte mig.
Lise Lykke Paulsen // 19.06.21
lykke7-7@hotmail.com //

Nyuddannet middelalderarkæolog søger grave- eller samlingsarbejde.
Jeg er geografisk fleksibel, omstillingsparat og har altid en positiv indstilling til nye udfordringer. Så hvis I mangler et ekstra sæt hænder, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. CV, bachelor- og kandidatbevis fremsendes gerne.
Cecilie Thorborg Nielsen // 19.03.21
sille.thorborg@gmail.com //

Kandidat i forhistorisk arkæologi søger gravearbejde kontakt mig gerne for flere oplysninger
Christian Birkekvist // 03.09.20
christian.birkekvist@gmail.com //

Jeg har en bacheloruddannelse i nærorientalsk arkæologi fra Københavns universitet. Jeg har været på udgravning to gange i Jordan, hvor jeg den ene gang var supervisor. Jeg har også været på udgravning i Egypten. Nu søger jeg gravearbejde i Danmark, helst på Sjælland, hvor jeg kan prøve kræfter med nye udfordringer. Kontakt mig endelig for flere oplysninger.
Dilan Cengiz // 03.08.20
dilan_cen@hotmail.com //

BA i Near Eastern Archaeology på KU. Har fremtidige planer om kandidatgrad i Geographical Information Systems.

Vil dog gerne udvikle mine udgravningsfærdigheder og give en hjælpende hånd til diverse projekter i Nordens historiefortælling.
 
Tilbyd arbejdskraft

Vi rydder op i jobansøgninger hvert kvartal. Hvis du vil blive på listen, enten fordi du er ledig eller i en kortere projektansættelse, skal du indsende dine data igen hver tredje måned. På den måde sikre vi, at listen er aktuel.

FaF er ikke ansvarlig for, at ansøgernes oplysninger er korrekte.
 

Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net