Bliv medlem

Medlemmer af FaF modtager hver måned en FaF-mail med debatindlæg og information om forskellige aktiviteter i den arkæologiske verden – eksempelvis indbydelser til konferencer i ind- og udland. To gange årligt tilsendes tidsskriftet Arkæologisk Forum. Desuden kan medlemmerne deltage i forskellige netværk og diskussionsfora ligesom FaF organiserer små og større seminarer.

Du kan blive medlem af FaF, hvis du har en universitetsgrad i arkæologi. Det vil sige, at du som minimum skal have bestået en bachelor i forhistorisk, klassisk, nærorientalsk eller middelalderarkæologi.

Medlemskab koster 270 dkr/år. 
For samboende arkæologer koster et medlemskab 310 dkr/år. Rabatten opnås ved at bopælen kun modtager et eksemplar af Arkæologisk Forum.

Er du ikke uddannet arkæolog kan du for 250 dkr/år tegne et abonnement på tidsskriftet Arkæologisk Forum. Institutionsabonnement er på 350 dkr/år.

Museer og andre institutioner kan ikke blive medlemmer, men kan også tegne et abonnement på tidsskriftet Arkæologisk Forum.  Institutionsabonnement er på 350 dkr/år.

 

 

 

Et medlemskab koster 270 kr. for 2020.

 

Du kan melde dig ind her på siden.

 

 

FaF kan kontaktes på faf@archaeology.dk

Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net