Konferencer og foredrag

Her kan du finde en kronologisk oversigt over og links til planlagte konferencer og møder af arkæologisk interesse der finder sted i ind- og udland.

År 2017. Arkæologiske konferencer, symposier og foredrag

Mobility as Social Construct
New Aspects on Social Roles of Women in the Bronze Age

Tid: 6. oktober 2017, kl. 14:15-16:00
Sted: Københavns Universitet, Søndre Campus, Lokale 15A-2-11

Louise Felding er mag.art. fra Københavns Universitet (2009) og ph.d.-stipendiat ved Aarhus Universitet (fra 2016) med projektet ‘Mobility as Social Construct. New Aspects of Social Roles of Women in the Bronze Age’. Projektet er samfinansieret af VejleMuseerne, Aarhus Universitet, Kulturministeriet og Nationalmuseet - og har Helle Vandkilde (AU) og Karin M. Frei (NM) som vejledere.
I projektet arbejder Louise Felding med kønsroller relateret til mobilitet i den tidlige del af bronzealderen, hvor hun især har fokus på kvinderne i Danmarks egekistegrave – blandt andet på Egtvedpigen. I forelæsningen vil hun blandt andet diskutere hvordan datidens kvindeidentiteter og sociale roller var forbundet til mobilitet. Hendes udgangspunkt er en tværfaglig tilgang til det overordnede mål om at skaffe ny viden og nye perspektiver omkring kønsidentitet og sociale roller i bronzealderen.
(Forelæsningen holdes på engelsk)
Konference på Københavns Universitet

Crossroad Archaeology: Global Narratives of Local Encounters
A memorial conference for Professor Klavs Randsborg (1944-2016)
October 26-29 2017, University of Copenhagen.

Læs om konferencen og se programmet her
År 2018

XVIII° CONGRES UISPP in PARIS 
3-9 June 2018

UISPP conference - The International Union of Prehistoric and Protohistoric Sciences (Union Internationale des Sciences Préhistoriques et Protohistoriques – UISPP) 

Gå til hjemmeside her

 Er du arrangør af en konference, et seminar eller møde af arkæologisk interesse vil vi være glade for at modtage oplysninger og indbydels til den, så den kan komme med på listen.
 
Indbydelser m.m. mailes til redaktionen for konference-síden.
Foreningen af Fagarkæologer | Københavns Universitet | SAXO-Instituttet | Karen Blixens Vej 4 - DK 2300 S | faf@archaeology.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net